dissabte, 11 de maig del 2013

Gràcies Germaine

Aquest text el vaig escriure fa més de dos anys, després de la primera visita amb una excel-lent metgessa i millor persona. La Germeine va morir el mes passat. Avui, per casualitat, he revisat unes carpetes d'esborranys i m'he trobat aquest post que vaig escriure després de la primera trobada amb ella. Una trobada que em va impactar i que vaig intentar deixar reflectit amb paraules, difícil sovint.
Avui faig públic el meu agraïment a aquesta dona que emanava senzillament Amor.

"Gràcies Germaine. 

No deixo de pensar en la nostra conversa, en la teva proximitat i en les teves paraules senzilles i plenes de significat. Gràcies perquè he sentit que m'entenies, entenies la meva desesperació des d'un altre àmbit, més llunyà i més profund, més desconegut i més immens, sento que has captar les ferides de la meva ànima.
 
Gràcies Germain per mirar-me amb un somriure d'aproximació i de respecte en aquests moments en els que em sento tan petita i desorientada. 

Gràcies pels teus savis exemples.

Transmets el que ets i ets com interrelaciones amb el món; i tu ets “pau” i “senzillesa” en el més pur i estricte sentit. Gràcies per mostrar-m'ho i gràcies per captar el desesper que tinc per recuperar la meva essència, la meva ànima."

Gràcies per tot Germaine.