diumenge, 8 de maig del 2011

Color del dia

Quin dia més gris, i els ànims tendeixen a agafar aquesta tonalitat, però no els deixaré. Hauré de fer quelcom..., amb una mica de paciència agafaré la paleta de colors i aniré posant aquells que em cridin l'atenció.
Amb un pinzell molt prim, delicat com la situació, començaré afegint al color del dia una gota de groc, una mica de vermell, una part de blanc, una punteta de verd, una pessic de blau, un bocí de magenta i un gra d'or.. .Amb aquesta barreja, no sé quin color sortirà, però el color del dia en el meu interior tindrà una gota d'alegria, una mica d'energia, una part de llum, una punteta de sentiments i seguretat femenina, un pessic de pau, un bocí d'amor i un gra de saviesa per l'experiència...
Carai...! no sembla el mateix color amb el que ha despertat el dia, els meus ulls ja no el perceben tan gris i el meu cor tampoc!

De tant en tant, està bé jugar a fer barreges i descobrir colors diferents en la teva vida, d'una manera màgica pots veure el dia triant els teus sentiments com tries els colors.
Vols provar-ho? segur que la sorpresa s'assembla a la d'un infant quan una ma la pinta de groc, l'altre de blau i fregant-se les mira amb expectació, incredulitat i profunda satisfacció com ha estat capaç de fer màgia i transformar-ho en verd. D'on ha sortit aquest verd li preguntes, i amb la seva expressió dels ulls ben oberts et  transmet que ha sortit de la seva confiança en ell com a mag.

Jugueu a barrejar els colors que vulgueu introduir en el dia, una manera de veure i sentir la vida com desitgis percebre-la. Proveu-lo, i penseu que tothom podem ser mags a la nostra vida...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada